Diensten en Producten

Concept

Wij maken onze online producten niet alleen op basis van jouw wensen, maar ook op basis van wat jij nodig hebt. Wij zijn er om jouw werk te ontzorgen! Dit doen wij door onze websites er niet alleen mooi uit te laten zien, maar door ze perfect te laten werken en ze perfect aan te sluiten op jouw doelgroep. Onze kracht ligt in onze samenwerking met jou. Want wij hebben de kennis van het maken van professionele websites, maar jij hebt de kennis over jouw klant. Samen gaan we voor het realiseren van een unieke website, die helpt bij het creëren van jouw online succes.

Design
Based

Na het maken van de wireframes is het tijd om de website te designen. Dit doen wij graag samen met de klant. In dit design worden alle pagina’s en functionaliteiten uitgewerkt.

Design
Based

Development

Om ervoor te zorgen dat je niet voor verrassingen komt staan bij het verkrijgen van de website, werken wij met een SCRUM model. Dit houdt in dat wij jou op de hoogte houden wanneer wij bezig zijn met de development van de website. Dit kan wekelijks, tweewekelijks of maandelijks zijn, aan jou de keuze!

Hosting

Wij willen dat jouw website goed presteert en online blijft. Hoe wij dit doen? Wij hosten de website op een betrouwbare server. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over of de website online staat of niet. Wij bieden ook een onderhouds service. Dit wil zeggen dat wij ervoor zorgen dat er dagelijkse backups worden gemaakt van de website en dat de website up-to-date blijft. Wij vinden dit belangrijk voor jou maar ook voor de gebruikers.

Hosting